maandag 26 mei 2014

Update

Zeg, hoe zit dat nu eigenlijk met dat fulltime werken van jou?
Wel, dat gaat al bij al best goed! Mijn correctiedagen vul ik nu aan met de webredactie (tijdelijk) ondersteunen. Terwijl zij bezig zijn met andere dingen, vul ik dus mijn dagen met filmpjes zoeken en er leuke, Humo-waardige tekstjes bij verzinnen. Moeilijker dan het lijkt, geloof mij. Maar het is wel de max, natuurlijk. En nu is het natuurlijk hopen dat ze in juli (want ik ben dan mijn droomreis aan het maken) beseffen dat ik eigenlijk toch wel een goede aanvulling ben en mij terugvragen. Duimen geblazen!
Zeg, hoe zit dat nu eigenlijk met die thesis van jou?
Die is sinds zaterdag geprint en ingebonden aan het wachten tot ik het morgenochtend kan indienen en er (eindelijk) vanaf ben. Zie hem eens blinken! Dankzij mijn fantastische proeflezeres - die nog altijd niet weet hoe ik haar kan bedanken, nog suggesties? - is hij toch nog geworden dan hij al was. Ahum. We zien in juli wel hoe goed mijn promotor hem vindt, maar vanaf morgen ben ik dus officieus geen student meer. Gelukkig heb ik al werk!

Zeg, hoe zit dat nu eigenlijk met dat liefdesleven van jou?
Hahahahahahahaha.

En hoe gaat dat nog met u?

5 opmerkingen:

 1. Haha fijn dat jouw liefdesleven ongeveer hetzelfde is als het mijne. Ik lees altijd maar van die verliefde blogs op al die mooie blogs en dan heb je single me :D proficiat met je thesis en je afstuderen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kocht deze week (na lange tijd) nog eens een Humo, voor het interview met Luc Haekens. Fijn interview met fijne man, alleen stond er 'De Wei' waar dat 'De Wij' had moeten zijn. Nu vraag ik me af hoe dat foutje er ingeslopen is (beroepsmisvorming :-) ). Als het nagelezen is door Haekens zelf, neem ik aan dat hij die fout er wel zou uitgehaald hebben. Misschien iemand op eindredactie die dan toch dacht dat 'De Wij' onmogelijk correct kon zijn en het alsnog veranderd heeft? 'De Wij' was ook mijn schoolkrantje, daarom viel het me meteen op. :-) Graag jouw opheldering rond deze op wereldniveau levensbelangrijke kwestie! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blij dat de Humo zo aandachtig gelezen wordt! Ik heb het artikel niet nagelezen en weet dus niet waar het fout is gelopen... Ik veronderstel dat hij het inderdaad zelf zal nagelezen hebben, maar er misschien over gekeken of zo? Ik weet het niet. In elk geval, ik heb ondertussen nog twee foutjes ontdekt (allebei wel niet mijn schuld, eerlijk!). Vind je ze ook? ;-)

  En hoezo beroepsmisvorming, wat doe jij dan misschien in het leven? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik ken dat gevoel, maar we zijn dus niet alleen! En dankjewel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik schrijf ook voor een magazine, maar dan een vaktijdschrift, niet zo bekend als Humo... :-)

  BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!