Pebblyn

Voor de nieuwe lezer, die via mijn posts nog niet heeft ontdekt wie ik nu eigenlijk ben, volgt hier een korte samenvatting van wie ik ben. Of denk te zijn, althans, gezien ik eigenlijk niet goed weet wie ik ben. Er zijn natuurlijk een aantal dingen die ik wel weet. Dat ik graag boeken lees, bijvoorbeeld. Dat ik graag (folk)muziek luister, ook. Dat mijn ideale dag bestaat uit laat opstaan, in de zon ontbijten, de hele dag lezen en naar muziek luisteren in de zon en 's avonds afsluiten met een barbecue. Helaas zijn zulke dagen beperkt in een mensenleven, of toch in het mijne. 

Verder ben ik ooit door een lief omschreven als een echt meisje-meisje, en hij stond er nog van versteld ook. Ik geef het toe: ik ben een echt meisje-meisje. Tenzij ik nood heb aan comfortkleding (of het weer gewoonweg te slecht is of een ander excuus geldig is), draag ik graag rokjes en kleedjes. Bij voorkeur voeg ik ook iets van bloemetjes toe aan de outfit (hoewel hartjes of strikjes ook altijd welkom zijn). Ik vind roze ook geen lelijk kleur, maar het neemt (nog) net geen Elle Woods-proporties aan. (Voor degene die nu op de link moeten klikken om te weten te komen wtf Elle Woods is, shame on you!)

Wat kunnen jullie nog willen weten? Dat ik een gediplomeerd leerkracht Nederlands - wiskunde ben die nog niet genoeg had van het studeren en nu Nederlands verder studeer, misschien. Dat ik een kleine serie-verslaving heb, is ook nog interessant. Dat ik amper een boekenwinkel kan voorbijlopen zonder even binnen te moeten. Dat 'desalniettemin' mijn favoriete Nederlandse woord is en ik het in elke paper probeer te steken - niet evident, overigens. En dat ik graag in mijn eigen wereldje leef, waar alles altijd goedkomt en de liefde altijd overwint. Ja, zo iemand ben ik wel.

En hier heb ik nog een paar vragen beantwoord, die je ook een beter beeld geven over mij. Hoera! Voor meer vragen of dergelijke kan je altijd mailen naar pebblyn(at)gmail(dot)com. Dubbel hoera!

2 opmerkingen:

  1. & Ik spam nog is! waar studeer je dat eigenlijk? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lerarenopleiding Nederlands - wiskunde aan Arteveldehogeschool in Gent gestudeerd, nu master Nederlands aan UGent :)

      Verwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!