maandag 5 mei 2014

Fred

Nu ik een Fred heb -- en daar voorlopig zeer tevreden van ben -- kan ik me keihard op alle sociale media gooien. Voorlopig gaat dat nogal traag, omdat ik gewoonweg niet gewend ben om overal een mening over te twitteren of een foto van te Instagrammen. Ik beloof er aan te werken, en via de handige knopjes rechts kunnen jullie dat ook volgen. Hoera!
(Met dank aan Kristin voor de icoontjes, Eva voor de uitleg en Inès voor alle hulp!)
Maar ik ben dus tevreden over Fred. Gelukkig dat ik die nu pas gekocht heb, wel, en niet in pakweg februari. Mijn thesis zou nooit afgeraakt zijn! Ik heb ook de fout gemaakt van Candy Crush Saga te installeren, waardoor ik nu op willekeurige momenten snoepjes voor mijn netvlies zie verschijnen. Ik heb er vooralsnog niet van gedroomd, maar ik vermoed dat dat moment niet meer zo veraf is. Het probleem met CCS is -- in mijn geval toch -- dat het gewoon frustrerend is dat je bijvoorbeeld maar niet door level 23 of 30 geraakt, omdat je nét een zet te weinig hebt en het -- laten we wel wezen -- maar een stom spelletje is DUS WAAROM RAAK JE NIET DOOR DAT LEVEL AAARGH.

Maar ook handig hoor, zo'n Fred. 

2 opmerkingen:

  1. Haha! Ik begin niet meer aan spelletjes op mijn telefoon... Ik heb een tijdje Hay Day gespeeld... en zette mijn wekker om 4u 's nachts omdat mijn boot dan vertrok en ik nog moest inladen. Oh my god!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, dat gaat er wel over! Het geluk van Candy Crush is natuurlijk dat je levens na een tijdje op zijn en je dus wel moet stoppen... Maar vrijwillig om 4u mijn wekker zetten? Nooit! :p

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!