zondag 1 september 2013

Gisteren keek ik nog eens naar een documentaire over beren (A tale of three bears van BBC) en ik bedacht me dat ik me later toch echt zoiets moet aanschaffen. Het berenpak dan, niet de baby - die maak ik zelf wel.

Bron
Zalig, toch?! In ander nieuws, morgen heb ik mijn rottige herexamen (kaarsjes, duimen en allerhande bijgelovige toestanden zijn om 10u meer dan welkom). Maar in leuker nieuws: donderdag vertrek ik voor een paar dagen naar Lissabon! Met mijn zus, dus het is nog maar te bezien hoe we dat allebei zullen overleven. M'n eeuwig perfectionistische zelf heeft al drie blaadjes met mogelijk leuke adressen opgeschreven en voorlopig ziet het ernaar uit dat tijd voor veel meer dan cafĂ©hoppen er niet in zit. 

Hebben jullie toevallig nog must see-, must do-, must eat- of must shop-adresjes in Lissabon, voor als we toch tijd over zouden hebben?

2 opmerkingen:

  1. Haha, zo'n berenpakje zie ik ook wel zitten! Heel veel plezier in Lissabon. Toen ik er was heb ik heel erg veel geshopt dus hou je portemonnee maar al vast!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Onze valiezen zijn zodanig klein dat ik vrees dat er niet veel kan geshopt worden... Tenzij ik het natuurlijk allemaal aandoe of meeneem als handbagage ^^

      Verwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!