maandag 19 augustus 2013

Vorige week...

Deze week had ik het naar goede gewoonte druk. Het begon zondagochtend al, toen we nog in vakantiestemming op familie-uitstap gingen naar de Patersholfeesten. Niets gekocht, maar wel een heel mooie (en heel dure) ring gezien. Zondagnamiddag moest ik dan in zeven haasten (doch nog steeds precies en nauwkeurig) mijn cadeautjes voor de blogmeet afwerken - palmbomen natuurlijk, of wat had je gedacht?


Maandag, woensdag en vrijdag heb ik lesgegeven aan OKAN-klassen (in Sint-Niklaas, of all places) en viel dat beter mee dan ik had gedacht. Het was leuk om nog eens voor een klas te staan en nu heb ik ook ervaring met OKAN (Onthaalklassen voor Anderstalige Nieuwkomers). Het viel me beter mee dan verwacht, dus als mijn oude middelbare school me niet wil, kan ik altijd nog aankloppen bij OKAN-scholen. Maandagavond ging ik dan iets gaan eten in Sint-Niklaas, aangezien Anoniem daar werkt en verandering van omgeving (Gent) altijd goed is - niet dat ik alle restaurantjes in Gent al gedaan heb. Daar hebben we dan ook de ijsjeszaak Foubert ontdekt en er werkelijk een van de beste desserts ooit gegeten.


Dinsdag was het dan tijd voor de langverwachte blogmeet! Ik had op voorhand een outfit in m'n hoofd, maar daar ging het weer duidelijk niet mee akkoord. Typisch. Met cadeautjes, taart en drank in de hand, stapte ik gezwind naar de Abdijtuin, alwaar Plutomeisje en ik een beetje vroeger hadden afgesproken - hoewel dat uiteindelijk niet zoveel vroeger bleek te zijn. Het was wel grappig om mensen met een picknickmand te zien afkomen, en het resultaat was dan ook zalig: een namiddag praten met leuke mensen (want ja, het zijn bloggers), veel te veel desserts eten en tot slot nog een heleboel leuke cadeautjes ontvangen. Wat mij betreft, mag de volgende al georganiseerd worden! Hoewel ik niet zou weten wat ik deze keer zou moeten maken als cadeautje...


Voor de geïnteresseerden: de buit bestaat uit drie broches, een ring, een kussensloop, een (ondertussen half leeggegeten) potje met snoep, een schriftje met mini-zine over Parijs, een armbandje met paraplu en een paar knoopjesoorbellen. Nog eens bedankt voor alles!

Vrijdagavond was er dan een Boombalbabyborrel - ter voorbereiding op Boombalfestival dit weekend - en zaterdagavond ging ik voor de eerste keer in eeuwen nog eens gaan babysitten. En bij het online gaan van dit bericht wacht ik helaas nog steeds op mijn werkrooster. Al sinds vrijdag.

2 opmerkingen:

  1. Kijk, Sint-Niklaas is nu zo slecht toch nog niet he ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh leuk, ik kijk al uit naar mijn pakjes, hihi! Leuk dat je weer meedoet met de challenge!

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!