zaterdag 25 mei 2013

Citytrip naar Mars

Bent u de beperkingen van het mondaine aarde beu? Vindt u dat de ruimte er is om verkend te worden? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Nadat we vorig jaar reisjes naar de maan konden aanbieden, zit er vanaf vandaag een citytrip naar Mars in ons gamma. 

De huisjes staan reeds klaar om
u te ontvangen.
Sinds Curiosity een dikke eeuw geleden Mars onderzocht, is er veel veranderd. Met al deze gegevens hebben we een eigen excursie opgestart en onze mensen naar Mars overgebracht. Zij zorgen er al sinds jaar en dag voor dat de planeet voorbereid wordt voor de komst van de toeristen. Met lieflijke art decohuisjes zorgen zij voor een huiselijke sfeer. U merkt het: we doen er alles aan om u een fantastische vakantie te bezorgen!

Ook qua wetenschap staan we al heel ver. Sinds kort is er ook op Mars zuurstof te vinden, met dank aan ons team van wetenschappers en ontwikkelaars. Omdat de technologie echter nog niet helemaal op punt staat, vragen wij u om uw activiteiten zonder zuurstofmasker te beperken tot één wandeling per dag. Wij doen er echter alles aan om deze beperking zo snel mogelijk op te lossen.

De terugreis met de auto.
Tot slot rest ons enkel nog wat praktische info. U geraakt er vooralsnog enkel met de auto, daar spaceshuttles zijn voorbehouden voor mensen van ons bedrijf. Uw auto moet geen speciale veranderingen ondergaan, maar moet slechts in staat zijn 240 km/u te halen. Ons speciale product, dat compatibel is met zowel benzine als diesel, doet de rest. Verder kunt u tot eind juni nog huisjes boeken een korting van 2+1 nachten gratis, inclusief ontbijt. Ook excursies kunnen tot eind juni aan een verminderde prijs geboekt worden. 


En dat allemaal omdat ik onlangs een vreemde droom had.

1 opmerking:

  1. Haha! oh ja natuurlijk even naar Mars en terug :)

    Niet voor mij allesinds.. het onbekende buiten de wereld maakt me een beetje bang! :)

    bedankt voor je comment! En je blog is geweldig! tuurlijk volg ik die!! :) altijd welkom bij mij :) en ja idd mss moet ik daar is goed over nadenken!

    Love, The mind of an exchange

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!