maandag 18 maart 2013

Post!

Eeuwen geleden (eind januari) was Plutomeisje jarig en omdat veel verjaardagskaartjes krijgen altijd leuk is, riep ze iedereen op om een kaartje te sturen. Geniaal idee, jammer dat ik er twee weken eerder niet zelf aan gedacht had. Om de mensen te motiveren, had ze er meteen een give-away aan gekoppeld en - je raadt het nooit - die heb ik toch wel gewonnen zeker. 

Vorige week viel dan (eindelijk) (maar beter laat dan nooit) een pakje in de bus. Aanschouw een wederom fantastisch samengesteld pakje! Bij een lieve brief zaten:

een mooie tekening, met een tekst die ze (en ik citeer) "wel passend vond, omwille van uw minicrisis met uw verjaardag." Ondertussen hangt hij al te pronken op mijn kot.


een tote bag, zoals dat heet, met snorren op! Die gaat alvast mee naar Amsterdam.

Want ja, ik ga naar Amsterdam dit weekend! Het wordt een vluggertje tussendoor, maar wie nog dé tip heeft over wat ik zeker niet mag vergeten te doen, mag die hier altijd achterlaten. 

3 opmerkingen:

  1. shit, was dat weeral vergeten. Handtassenmuseum :p + boottochtje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Brillenmuseum! 9 straatjes, Vondelpark (als 't mooi weer is), een Froyo eten! Bagels & Beans! Veel plezier, en zo'n toffe snorrentote!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het Anne Frank-huis (ja oké, standaard-antwoord, maar echt de moeite) - en je tickets zeker op voorhand kopen via internet om wachtrijen te vermijden! (tip tip tip)

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!