donderdag 21 maart 2013

LBD

Een little black dress hoort volgens zowat alle tijdschriften voor vrouwen in de kleerkast van diezelfde vrouwen te hangen. Wie ben ik om zulk advies te negeren, dus in mijn kast hangen er maar liefst vijf LBD's. En eigenlijk denk ik dat dat nu ook niet de bedoeling was, maar zo'n zwart kleedje (jurkje, voor mijn Nederlandse lezers) gaat wel degelijk bij elke gelegenheid, kan je makkelijk combineren met ongeveer alles en natuurlijk is er ook het afslankende effect - maar dat heb ik van horen zeggen. 

Ik heb er dus vijf: twee voor in de winter, twee die net dat ietsje chiquer zijn en een luchtiger exemplaar. De vraag is natuurlijk: hoe blijf je die outfits origineel maken, zonder dat de niet zo oplettende mannelijkheden denken dat je elke dag hetzelfde aan hebt? Ik doe dat meestal door met gekleurde nylons te werken, en dan een gilet in hetzelfde kleurtje aan doen. Het moet natuurlijk ook niet té kleurrijk worden.

Nog LBD-fans out there met inspirerende ideeën om ze te stylen? 

Jawel, u las het goed. Een post over kleren, om het maar niet te hebben over de miserabele eerste dag van de lente. Lente, my ass

1 opmerking:

  1. sjaaltje, riempje, oorbellekes, lange ketting, opvallend haaraccessoire, botjes-pumps-ballerina's onderaan
    en niet allemaal tegelijk hé :)

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!