vrijdag 8 maart 2013

Feest

Omdat ik een eeuwigheid geleden 22 werd en er een instantdepressie van kreeg, was het vorige vorige week zondag eindelijk mijn feestje. Jarig zijn tijdens de examens is toch ook niet alles! Gelukkig was het de laatste keer, tenzij ik nog een postgraduaat Engels of zo doe. Maar zo gek zal ik wel niet zijn. Toch?

Maar goed, het was dus mijn feestje. Op mijn kot. Dus na het opruimen en opkuisen van mijn kot, moest ik er nog voor zorgen dat iedereen toch kon zitten (of toch zoveel mogelijk mensen) én hopen dat iedereen überhaupt binnen raakte. Iedereen raakte binnen, maar 't was toch even goed dat ik geen lief had - die had er niet meer bij gekund.


Natuurlijk geen feestje zonder eten, en daarvan was er wel in overvloed... In de volgorde van verschijnen: chips (paprikachips mét ribbels en spookjes), toastjes (links kip op Toscaanse wijze met een tomaatje, rechts krabsalade met een beetje lente-ui), komkommer-met-zalmhapjes (linksboven, overdreven lekker), Griekse brochetjes (rechtsboven, leve feta!), gehaktballetjes met veenbessensaus (zonder paardenvlees, dat spreekt), gevulde eieren en tot slot chocomousse. Needless to say dat iedereen extreem vol zat, en het eten was niet eens allemaal op.

Natuurlijk geen verjaardagsfeestje zonder cadeautjes, en die waren zeer geslaagd! Een gele Angry Bird-usbstick, iets wat ik toevallig goed kon gebruiken aangezien ik de mijne (die ik dan weer van m'n papa gestolen had) kwijt ben en een mooie ketting van de soort die ik zelf al lang wil van Anoniem, met wie ik overigens in september (denken we) een tienjarig jubileum vier. Feest! En verder nog een set tassen van Pip, die zo prachtigmooi zijn dat 'k ze amper durf gebruiken, hoewel ze wel lekker groot zijn voor thee. Nu ik thee drink, en al. En dan nog een handige tas, eveneens van Pip, om mijn boodschappen lekker stylish te kunnen doen. Hoera & nogmaals dankjewel! :D

1 opmerking:

  1. die komkommer met zalm was zoooo heerlijk! Maak jij die voor op mijn verjaardagsfeestje ook? ^^

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!