dinsdag 22 november 2011

Surprise

Hij deed de deur open en verheugde zich al op de rest van de avond alleen met zijn vriendin. Hij was namelijk jarig en het beste cadeau dat iemand hem kon geven, was de hele avond met haar. "Moet je fiets niet binnen staan?" Ze schudde haar hoofd. "Hij staat zo in de weg dan. Buiten zal hij het wel overleven." Ze stonden nu volledig in de warmte, nog na te rillen van de koude buiten. Er speelde een glimlach om haar gezicht, al had hij geen idee waarom. 
Hij stapte de living binnen en zag eerst helemaal niets. Voor hij de schakelaar gevonden had, werd het licht al aangeknipt en zag hij tegelijkertijd verschillende dingen: de gezichten van zijn vrienden, slingers en ballonnen die de kamer sierden en toen hij zich omdraaide de stralende lach van zijn vriendin. Hij kon niet geloven dat ze echt een verrassingsfeestje had georganiseerd voor hem. Terwijl de mensen om hem heen in gejuich en applaus uitbarstten, zocht hij de lippen van zijn vriendin en drukte er een stevige, dankbare kus op en fluisterde een ikziejegraag.

Ze stond hem na te kijken terwijl hij zich een weg baande door het volk en iedereen hem een gelukkige verjaardag wenste. Ze was blij dat ze had besloten om er gewoon voor te gaan. Zijn gezicht toen het licht aan ging, zijn blik toen hij haar aankeek, dat waren dingen die ze nooit zou vergeten.

Gelukkige verjaardag, liefje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!