woensdag 24 augustus 2011

Stoffige tijden

Sinds kort (eergisteren) ben ik aan het vakantiejobben geslagen. Job van dienst is deze keer een volwaardige job (gedaan met interims in frigo's!) in de mediatheek van ons allergeliefde Artevelde. U hoort het, ik raak er waarschijnlijk nooit weg. Over een paar jaar kom ik er gewoon lesgeven!
De mediatheek dus. Voor degene die denken zoals ik, van "Ach, werken in een mediatheek, hoe lastig kan het zijn?", wel: lastig dus. Andere jobstudent en ik mogen boeken verplaatsen, meestal een plank hoger of lager en ondertussen ordenen (de handboeken dan) volgens reeks, jaar en handboek/werkboek/handleiding. Dat ordenen is nog te doen, dat verplaatsen is best wel lastig. Maar goed, niet dat ik kan klagen aangezien 'k vandaag het laatste uur meer gebabbeld dan gewerkt (zeg maar: enkel gebabbeld en niet meer gewerkt) heb... Kan ik het helpen dat ik populair ben en mensen mij als een aanspreekpunt beschouwen?

In ander nieuws valt er niet zoveel te vertellen, aangezien ik geen sociaal leven meer heb. Hoewel, met gratis sms'en van mezelf en Anoniem valt dat ontbrekende sociale leven wel nog mee ehen - last but definitely not least - morgen begint het Boombalfestival. Als een echte folkie ga ik vanavond al dansen (Parasol & Jeff Caresse) en hoop ik dat ik er morgen toch een beetje levend uitzie na een veel te korte nacht.

1 opmerking:

  1. bij deze vermeldt Anoniem nog eventjes dat het morgen of overmorgen gedaan is met de gratis smsen, aldus tijdelijk... Mss dat ik best wel herlaad tegen Crammerock ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!