maandag 4 april 2011

een gezellige dag

Vandaag was mijn eerste observatiedag op de Steinerschool. Natuurlijk was ik er wel al geweest om afspraken te maken en dergelijke, maar een steinerles meevolgen had ik nog niet gedaan. Alleen aan de voornamen alleen al merk je dat je op een 'vrije' school zit. Ik heb namelijk een Zsa-Zsa in mijn klas, een mannelijke Bo, een Ahanna, een Tycho, een Glynis en een Belle. Persoonlijk vind ik Belle van al die vreemde namen de mooiste, maar toch... De klaslokalen vallen dan weer beter mee: een gewoon krijtbord - gelukkig - en mooie, ruime lokalen met veel ramen.
Gezellig! Ook de speelplaats vind ik er reuzegezellig en het hoofdgebouw lijkt wel een (vereenvoudigde versie van een) huisje uit Parc Guëll in Barcelona. Vakantiegevoel!

Daarna lekker naar Antwerpen geweest met Zwits en het fabuleuze idee gehad om in de Antwerpse Six een uurwerk te zoeken dat ze in Gent niet meer hebben. Gek genoeg is er geen Six te bespeuren op de Meir en na veel onderzoek kwamen we erachter dat er enkel in het Wijnegem Shoppingcenter een is. Vreemd. Ik heb dus nog steeds geen uurwerk (of horloge of polshorloge of wat het AN-woord ervoor ook is) en over 3 weken begint m'n stage alweer! Stress!
Gelukkig wordt het woensdag weer zomers warm (22°! stralende zon!) en dat verzacht de pijn wel.

1 opmerking:

  1. nog maar twee weken MIN één dag om een uurwerk te vinden :o Time is tikking... (maar niet aan uw pols, haha :p)

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!