woensdag 8 december 2010

tijd voor ontspanning

Naast het vele schoolwerk en de beginnende examenstress moet er natuurlijk ook tijd vrijgemaakt worden voor ontspanning. Deze keer in de vorm van een etentje (mmm! tortellini met ricotta & spinazie) en een film, gesponsord door Artevelde (voor een keer dat ze iets positiefs doen, moeten we ze steunen eh?!): Smoorverliefd. De trailer belooft heel veel seks, maar in de film is daar niet zoveel van te merken... De meeste seks zag je namelijk al in de trailer. Tot zover onze hoop op een leuke avond ^^ Gelukkig is de film voor de rest best leuk, hoewel ik Zot van A toch leuker vind. Het homokoppel en de prins op het witte paard doen het hem denk ik!

Natuurlijk bestaat er nog andere ontspanning dan films & tv-series. Er bestaan namelijk ook boeken, een ontspannend genre dat eigenlijk ferm ondergewaardeerd wordt.
Behalve de zogenaamde 'echte' literatuur, boeken als De leeuw van Vlaanderen die eigenlijk toch niemand leest. Voor Sinterklaas (waarvoor dank, goedheilige mama) kreeg ik namelijk het eerste (en hopelijk niet laatste) boek van Hilary Duff. Je weet wel, vooral bekend van Lizzie McGuire en liedjes als So yesterday. Tegenwoordig schrijft ze blijkbaar boeken (met hulp) en ik moet zeggen, het ziet er veelbelovend uit! Zondagavond ben ik erin begonnen en dinsdagavond was het uit. Het boek is zo spannend dat je het echt niet wilt wegleggen, vandaar dat ik nu met een slaaptekort(je) zit. Het enige nadeel is dat het boek een open einde heeft, waar ik persoonlijk niet zo fan van ben. Ik kan alleen maar hopen dat er snel een tweede komt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!