vrijdag 10 december 2010

doorspoelen


In navolging van Goedeles doorspoelmomenten dacht ik: ik wil ook eens al mijn frustraties doorspoelen! Wat gaat allemaal het rioolnetwerk in?
  • werken
En dan meer specifiek de werken langs de Brugsevaart, waardoor de auto's denken dat ze het zich mogen permitteren om op het fietspad te rijden. Als er geen fietsers zijn en de auto's moeten per sé langs deze weg: begrijpelijk. Maar als er fietsers rijden, allerliefste auto's, wacht dan tenminste tot de fietsers in kwestie voorbij zijn voor je koning Auto zijn heerschappij zelfs op het fietspad laat gelden. Zo'n erge chauffeur ben ik toch niet!
  • voorleesproject
Vandaag had ik voor de tweede maal een tweede sessie vastgelegd. Op de dag van de eerste tweede sessie bleek mijn OKAN-leerling ziek te zijn - een geluk dat ik bel naar de school om te zien of er niet zoiets voorgevallen is. Vandaag ondernam ik een tweede poging om de tweede sessie te laten doorgaan. De jongen was op school en wist ervan, maar vond het blijkbaar niet nodig om na de school te wachten op en besloot door te gaan. Daar stond ik dan... Voorleesproject, richting riolering!
  • winter
Vandaag is het weer eens warmer dan het vriespunt! Het begon zelfs te dooien vandaag! Waardoor het fietspad eindelijk eens vrij is van ijs en ander sneeuwachtig spul. Hoera! Maar de vreugde blijft niet lang, volgende week worden weer vriestemperaturen verwacht. Ik hoop met heel mijn hart dat het daarbij blijft en dat de hemel de sneeuw nog even voor zich houdt.
  • deadlines
Deadlines zijn niet leuk! Zeker niet als jij jouw werk wel doet, maar de rest van de groep altijd achterkomt. Aangezien ik weinig tot geen armspieren (nu ja, armkracht) heb, kan ik ze niet meetrekken. Zeer frustrerend! Gelukkig duurt het eerste semester nog maar twee weken en kan ik mij daarna vollenbak richten op mezelf: het is examentijd. Meteen gevolgd door stagetijd, maar dat zijn zorgen voor later.

Hmmm, als ik het zo zien, valt het precies nog mee met mijn frustraties! Goed, ik ga de dertigste verjaardag van Vredeseilanden vieren. Hopelijk raap ik onderweg niet te veel frustraties op!

1 opmerking:

  1. deadlines: so agree!
    en Vredeseilanden, whoop whoop :-)

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!