maandag 20 september 2010

de negentiende eerste schooldag

Voor vele 18plussers is het volgende week maandag de eerste schooldag. Helaas is Artevelde zo vriendelijk om de week ervoor ook in te palmen met (meestal nutteloze) infosessies. Hip hoi. Vanmiddag staan op het programma een algemene infosessie (hopelijk die waar we ons lessenrooster krijgen) en een infosessie over praktijk. Die laatste klinkt dus best interessant, hopelijk wordt het ook zo interessant.

Voor morgen staat er een anderhalf uur durende sessie in verband met de bachelorproef op het programma. Die is onontbeerlijk, omdat we anders helemaal van niets weten in verband met de bachelorproef. Je kan je wel afvragen aan de hand van het aantal vragen à la "Wat is dat met de bachelorproef? Stond dat op DiLeAhs? Dat meen je niet!" tussen oktober en mei dat die infosessie duidelijk het ene oor in en het andere terug uit gaat.

Overmorgen is het dan weer de interessantste dag: dan mogen we vechten voor onze bachelorproefonderwerpen. Wijzelf hebben al een onderwerp uitgekozen (met veel diplomatie en goodwill van alle groepsleden) dat we willen. Nummer twee is namelijk gedeeld en daar raken we niet uit, dus moet het wel nummer een zijn dat we krijgen. Laat ons gewoon hopen dat we het ook krijgen! Décolletés, korte rokjes en vooral venijnige hakken om voordringers op hun plaats te wijzen: check!

2 opmerkingen:

 1. tijdens je eerste en tweede levensjaar ga je nog niet naar school, dit kan pas van als je 2,5j bent :-)
  Dus 19ste eerste schooldag? I don't think so! :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lenteklasje + eerste kleuter + tweede kleuter + derde kleuter + eerste leerjaar + tweede leerjaar + derde leerjaar + vierde leerjaar + vijfde leerjaar + zesde leerjaar + eerste middelbaar + tweede middelbaar + derde middelbaar + vierde middelbaar + vijfde middelbaar + zesde middelbaar + eerste hoger + tweede hoger = 18
  => derde hoger = 19de eerste schooldag :D

  Ik vond het ook heel raar, maat het klopt wel!

  BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!