woensdag 21 mei 2014

Uncle Babe's Burger Bar

Een tijdje geleden opende in Gent eindelijk eens een échte hamburger joint met échte hamburgers - want we hadden natuurlijk al Ketchup en hamburgers bij Patrick Foleys. Uncle Babe's moest ik dus logischerwijs gaan uittesten!

Afgelopen zondag hadden we daar eindelijk de tijd voor, en het werd een geslaagde afsluiter van een prachtige zomerdag. Hoera! Bij aankomst kregen we al meteen een glas kraantjeswater, en we moesten maar roepen als dat glas leeg was. Gratis! Waarom is dit geen gewoonte in alle restaurants?
Onze cheeseburgers werden geserveerd met 'gekaasde' potato wedges (tenzij je de onion rings kiest) in een mooi schaaltje. De eeuwige burgervraag, of je hem al dan niet met je handen mag eten, werd voor ons al beantwoord door gewoon geen bestek te geven. Handig.  En lekker!

Naar het schijnt hebben ze daar ook lekkere cocktails, wat wel te verwachten viel aan de flessen drank te zien die netjes stonden uitgestald achter de bar. Wij gingen dan weer cocktails drinken in Mosquito Coast, kwestie van een change of scenery.

Next up: Ellis Gourmet Burger, sinds vorige week open aan de Korenmarkt. Hoera hamburgers!

5 opmerkingen:

 1. Marie Everaerdt21 mei 2014 om 10:33

  Zo'n soort hamburgers zijn zoooo lekker! Ik sla die adresjes zeker op ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En deze zijn dan nog eens extra lekker! Als je nog adresjes weet, mag je ze altijd delen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben er gisteren ook gaan eten! Ben benieuwd naar de andere adresjes die je opnoemt (bij Ellis ben ik op opening night gaan eten :D )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had niet door dat er een opening night was, helaas :( Maar 't was lekker zeker?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 't Was zeker ok! (Vind het alleen jammer dat zo een burgers een beetje prijzig zijn voor de portemonnee van een student, ik besef ook wel dat ze natuurlijk geen gratis burgers kunnen maken ;p )

  BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!