maandag 28 april 2014

To smartphone!

Om even een update te geven in verband met m'n laatste dilemma: het is een smartphone geworden. Ik laat hier even ruimte voor uw schok.
Logischerwijs meteen belangrijke apps als Instagram en die van A Beautiful Mess geïnstalleerd.
Ik besloot gewoon eens te gaan kijken in de Fnac (loyaliteit, en zo) naar wat er zoal in de aanbieding was en werd daar geholpen door een zeer vriendelijke (en knappe) kerel, die mijn vragen met alle geduld van de wereld bleef beantwoorden. Uiteindelijk is het een Huawei P6 Ascend (in het zwart) geworden -- door de onuitspreekbaarheid daarvan noem ik hem gewoon Fred -- die (volgens de verkoper) aan al mijn eisen zou moeten voldoen en niet zo belachelijk duur is als een iPhone. Een win-winsituatie, dus!

Minder win-win aan het hele gebeuren was dat de knappe verkoper er zaterdag niet werkte, toen ik na enkele dagen research besloot om Fred in huis te halen. Zijn collega was er wel en die herinnerde zich mij nog. Hmm.

6 opmerkingen:

 1. Hoera! Veel plezier ermee! (en Opgepast - met hoofdletter ja - voor meneer verslaving ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar ga je geen spijt van krijgen :-) Ben wel benieuwd wat je van het merk vindt. Ik twijfelde tussen een Acer en een Samsung maar ging toch voor het meer bekende Samsung. Op Aliexpress kan je trouwens spotgoedkoop de leukste hoesjes kopen. bvb:
  http://www.aliexpress.com/item/18-Species-pattern-transparent-side-cover-case-For-Huawei-Ascend-P6-case-Ascend-P6-case-cover/1693716817.html?s=p
  In China weliswaar, dus je moet veeeeel geduld hebben. Maar ik ben nog niet slecht gevaren. Opgelet Aliexpress is ook verslavend ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier ermee! Bereid je alvast voor op een Instagram verslaving :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, daar is het al te laat voor, vrees ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, er zitten echt een paar mooie tussen. Merci! :D En voorlopig ben ik er tevreden van, na drie (ondertussen vier) volle dagen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voorlopig baart mijn opkomende Candy Crush-verslaving me meer zorgen ^^ Merci!

  BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!