donderdag 20 maart 2014

Stijl

Afgelopen weekend kocht ik mijn eerste paar AllStars. Roze, of wat had u gedacht? (En geen zorgen, 't is écht een mooi roze.) Ik had namelijk een comfy paar schoenen nodig voor California, aangezien laarzen in de zomer of ballerina's om te wandelen niet echt ideaal zijn. Ik had natuurlijk ook, zoals de échte, voor bergschoenen kunnen gaan, maar dat zou te veel plaats in mijn koffer nemen. Kwestie dat ik genoeg plaats heb voor belangrijke dingen, zoals extra kleedjes. 

AllStars dus, en ik moet zeggen, ik ben om. Ze zitten namelijk écht goed, zoals iedereen die zo'n paar heeft wel weet. Veel beter dan mijn doorsnee schoen -- hoewel ik er natuurlijk nog wel heb die goed zitten (als in: ik kan er een hele dag mee gaan werken en heb geen pijn op het einde van de dag). Alleen jammer dat ze niet volledig passen bij de persoonlijke stijl die ik wil uitdragen, zijnde casual chic. Of alles met bloemetjes, ik ben er nog niet helemaal uit. 

Maar één persoonlijke stijl vind ik persoonlijk wel moeilijk om vol te houden, en ik ben duidelijk niet de enige. Gelukkig is er nog Stéphanie, die toont dat je ook casual chic met sneakers kan zijn -- al zal het dan misschien meer casual dan chic zijn. Voorlopig blijft het echter bij mijn ene paar AllStars, aangevuld met ballerina's, loafers, enkellaarzen, franjelaarzen en gewone, zwarte laarzen. Voor elk van mijn persoonlijkheden wat wils, dus.

1 opmerking:

  1. Amaaai. We moeten echt nog eens samenzitten om het over je mooie nieuwe schoentjes te hebben Het is al zo lang geleden, he. xxx Ik volg je blog elke dag. Elke dag.

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!