donderdag 23 januari 2014

London calling

(bron)
Over een tijdje gaan ik en een Filologicavriendin naar Londen. Feest! Op de planning staan logischerwijs al verschillende dingen. Zoals daar zijn: Anthropologie (want die winkel ziet er online mooi doch onbetaalbaar uit, nu wil ik de mooiigheden in het echt eens bekijken), al dan niet tweedehandse boekenwinkels (deze spreekt voor zich), mijn Schampervriendinnetje bezoeken (de hele reden dat ik überhaupt naar Londen ga) en last but not least de Warner Bros Studios!

(bron)
Ik ben nu eenmaal opgegroeid met Harry en z'n vrienden, en ik vind het nu eenmaal ook jammer dat ik nooit m'n toelatingsbrief heb gekregen. Dus toen andere Filologicavrienden vorig jaar naar Londen en de studio's gingen, dacht ik: me wants! En jammer voor mijn zuurverdiende geld, maar er is ook een shop. Met Smekkies in alle Smaken. Chocoladekikkers. Toverstokken. Tijdverdrijvers.

Wie onlangs (of langer geleden) trouwens naar Londen is geweest en nog dé tip heeft, zowel om te doen als om te slapen of om te eten, laat maar weten! 

2 opmerkingen:

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!