vrijdag 10 januari 2014

Lately

Dinsdag had ik mijn allerlaatste examen (Evolutionaire linguïstiek, voor de geïnteresseerden) ooit! (Tenzij ik nog iets zou bij studeren, natuurlijk. Dit ziet er bijvoorbeeld nog interessant uit.) En het ging goed, wat wel leuk is om mee af te sluiten. Nu nog een fantastische thesis schrijven en mijn studentenjaren zitten erop! Oh help.


Nog op dinsdag raakte ik eindelijk up to speed met alle afleveringen van How I Met Your Mother. Ik weet niet meer precies wanneer ik ermee ben begonnen (eind november of zo?), maar ik begin nu al lichte afkickverschijnselen te vertonen - en de volgende aflevering wordt pas maandag uitgezonden. Oh help. 
Ik ga hier ook even HIMYM verheerlijken, omdat dat écht een van de beste series ooit is. Het volledige plaatje klopt gewoon! Er zit humor in, maar ook drama en liefdesproblemen. De dialogen zijn van de meest spitsvondige die ik al in een serie gehoord heb - inclusief Suits. En de verhaallijnen met alle losse eindjes worden allemaal netjes afgehandeld! Ik heb de schrijvers na 8,5 seizoenen nog op geen enkele fout kunnen betrappen, ik heb wel degelijk mijn best gedaan om erop te letten. Als je dus net als ik wat afkerig was om een HIMYM-fan te worden: gewoon kijken. Maar echt doen.

De rest van de week was pretty basic, met donderdag mijn eerste dag als corrector bij Humo. Aangezien ik deze post op woensdag schrijf, hoop ik dat die dag goed is meegevallen! Vanaf vandaag, vrijdag, kan je trouwens je goede voornemen om meer geld te geven aan goede doelen meteen waarmaken: Vredeseilanden voert dit weekend namelijk campagne. Ik werd lichtelijk gedwongen (ontken het maar niet!) om ook mee te helpen en als beloning ga ik shoppen zaterdag. Dus als je dit weekend boodschappen gaat doen, koop gerust een nieuwe sleutelhanger, magneet of stylo.

4 opmerkingen:

 1. oh, die studie is in Utrecht! :D
  Kom mij vergezellen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Of dobbelstenen! Merci e trouwens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! proficiat met je laatste examen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, laatste examen ooit! Proficiat! Nu 'enkel' nog thesissen en 't zit erop: succes!

  BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!