donderdag 16 januari 2014

23

Ondertussen zijn we een jaar verder en is er eigenlijk nog niet zo veel veranderd. Ik heb nog steeds geen lief en maak me nog steeds te druk over de toekomst -- hoewel dat laatste precies toch al een beetje geminderd is. Vooral dat eerste knaagt, zeker wanneer ik zo ongeveer de laatste single ben van mijn goede vriendinnen. Begrijp me niet verkeerd: ik gun het hen. Echt waar. Maar waar blijft mijn prins? Gelukkig lees ik af en toe een artikel zoals dit, dat verwoordt hoe ik me voel en me eraan helpt te herinneren dat ik precies toch niet abnormaal ben.

Not all those who wander are lost.

Ook gelukkig zijn er voldoende zaken die dat allemaal relativeren. 'Everybody's got somebody but me' van Jason Mraz, bijvoorbeeld. Een liedje dat me helemaal op het lijf is geschreven -- er zijn zelfs palmbomen in de clip! -- en Jason is nu niet bepaald een onknap (hij is degene zonder gitaar). Ook Ted in HIMYM vindt The One pas als hij 35 is, dus ik heb nog wel even voor ik mag beginnen wanhopen. 


En nog gelukkiger gaan er dit jaar ook een heleboel leuke dingen gebeuren. Ik heb nog minstens tot juni de beste studentenjob ooit (en ja, ik stoef er graag mee) en ga daarna een maand naar Californië. Er zijn ergere dingen om naar uit te kijken! En als het daarna werk- en onderdakgewijs allemaal een beetje meezit, ga ik misschien wel alleen gaan wonen -- of ja, met vriendinnen samen. Ik denk dat het al met al best een leuk jaar wordt!

7 opmerkingen:

 1. Geniet van je jaar en van je vrijheid. Ik heb een lief en ik ben er heel gelukkig mee, maar we hebben elkaar zo jong leren kennen. Profiteer van het feit dat je met niemand rekening moet houden, doe waar je zin in hebt en ga waar je naar toe wil. En als je dan die ene tegen komt, dan heb je geen spijt over gemiste kansen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe m'n best :) Maar bedankt voor je reactie, it means a lot!

   Verwijderen
 2. Awel ja, ik ben het wel eens met Elodie :) Al kan ik u ook wel begrijpen, moet toch ook een beetje steken af en toe. Klinkt als een best fijn jaar dat je tegemoet gaat. Geniet ervan met volle teugen. Ik blijf jaloers op je studentenjob.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je mag altijd eens langskomen op de redactie van mij! ;-)

   Verwijderen
 3. En vergeet Sex and the City niet, naast HIMYM.
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw, inderdaad de beste studentenjob ever! Dat gaat zó goed op uw CV staan! En ja, geniet van je vrijheid. Ik heb m'n echtgenoot vroeg leren kennen, trouwde op m'n 24ste en we zijn nog steeds gelukkig. Maar heel soms wou ik dat ik hèm gewoon wat later had leren kennen en nog wat meer dingen gewoon alleen en voor mezelf had gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En een gelukkige verjaardag! Dat ook nog ;-) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!