woensdag 3 juli 2013

(8) + (9)

Jullie hadden het misschien al door, maar ik loop (liep) gigantisch achter met de photo challenge. Een combinatie van het laatste examen en een druk begin van de vakantie. Maar nu die vakantie goed en wel begonnen is (HOERA), heb ik hopelijk weer meer tijd om me met deze blog bezig te houden. En series te kijken, dat ook. Hier volgen dus de laatste foto's van de challenge, eigenlijk goed voor twee posts

Nog even meegeven dat je nog steeds kan deelnemen aan de give-away (HOERA) en dat je antwoord mee zal bepalen wat je precies wint - als je wint. Een verrassing voor beide partijen, met andere woorden.

25 - reflection

26 - animal
Hoewel de reiger in kwestie niet op de foto wou, aangezien hij twee keer wegvloog voor ik hem eindelijk kon vastleggen.  

28 - shoes
Geloof het of niet, maar dit zijn dezelfde schoenen. Het linkerpaar is een jaar oud, het rechterpaar een paar dagen. Ze weten wat hen te wachten staat! 

29 - emotion / dream / skyline / natural habitat
Een soort van natuurlijke skyline, met in het midden een oude wagon die ergens in Antwerpen staat te staan. Ik vind het best een coole foto.

30 - bokeh
Nummertje 27, low key, ontbreekt voorlopig, omdat ik (nog) geen idee heb hoe ik dat moet aanpakken. Eerst eens zien wat mijn medebloggers ervan terecht brengen, dus! 

4 opmerkingen:

  1. Schone foto's! Alweer een geslaagde reeks! Ik loop ook (een beetje - ahum ahum) achter, geen stress!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Love the reflection photo and the caption for the shoes made me laugh. :)

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!