vrijdag 28 juni 2013

Give-away: 500 (Days of Summer)

Deze give-away is gesloten.

Ik ben er geraakt, zeg. De volle vijfhonderd (gepubliceerde) blogposts! Dat verdient niet alleen een applaus en een feestje, maar ook een give-away! En hoe kan het beter dan de zomer erin te verwerken? Vandaar:

vertel mij (in de comments) wat jouw ideale zomerdag zo ideaal maakt - naast zon en vakantie, that is!

Het spreekt voor zich dat hoe origineler hoe beter is! Wat je precies zal winnen, hangt volledig af van je antwoord (en mijn creativiteit daarmee). Deelnemen kan tot 7 juli om 23u59, dan kies ik een winnaar. Je kan (en mag) slechts eenmaal deelnemen.

3 opmerkingen:

 1. Mijn ideale zomerdag? Ik sta niet al te laat (ik heb verlof/het is weekend), merk dat de vogeltjes al uren aan het zingen zijn en ontbijt buiten in de zon. Vervolgens neem ik mijn boek en ga in de zon lezen. Mijn GSM is ook niet veraf, na enkele uren is m'n beste vriendin ook eindelijk wakker en spreken we af 's middags naar het openluchtzwembad te gaan! Daar kletsen we bij, lezen een boek en roddelblaadjes en eten een ijsje. Tussendoor af en toe verfrissen in het zwembad. Irritante koters storen ons deze keer niet (!!!), maar er zijn knappe jongens die het oog ook wat geven (stel je voor dat dat eens kon...). Na een gezellige namiddag in chillmodus, ga ik 's avonds nog een terrasje doen met enkele vrienden: sangria, cocktail of gewoon een cola. Na middernacht is het nog altijd zwoel, heerlijk! Na enkele uurtjes gezellig samenzijn, spring ik terug op mijn fiets en fiets ik (nog steeds zonder trui!) naar huis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (onder het motto: "meer moet dat niet zijn!")

   Verwijderen
 2. Mijn ideale zomerdag.
  ++ lekker lang slapen.
  ++ rond lopen in een makkelijke zomeroutfit :)
  ++ Een dag spenderen op het strand, boek lezen, en muziek..
  ++ Een perfect lief vinden..
  ++ Lekker lui wezen :)

  BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!