woensdag 10 april 2013

Life as it should be

Hij zag haar binnenkomen en werd meteen van zijn sokken geblazen. Natuurlijk mocht hij dat niet laten blijken, dus nam hij een grote slok en verslikte zich bijna. Ze was hier met iemand anders. Hoe kon dat nu? Tijdens een weekendje weg met de hele bende was er wel degelijk iets geweest, iets wat hij niet kon omschrijven. Toegegeven, toen hij haar een week later terug zag, had hij meer oog voor zijn ex dan voor haar. Een grote fout, zo bleek, want hier stond ze mooi met iemand anders.

Ze keek om zich heen, op zoek naar bekende gezichten. Haar "date" had haar al in de steek gelaten, toen hij leuker gezelschap vond. Zij was dan ook slechts zijn host for the night, omdat die arme stakkerd het anders met een goot moest stellen. Nadat ze bekend volk had gevonden, keek ze subtiel verder. Zou hij hier ook zijn? Ze hoopte en veronderstelde van wel, maar de aanwezigheden op Facebook hadden haar niets wijzer gemaakt. Even later zag ze hem en haar hart maakte een sprongetje toen ze zag dat hij haar ook had gezien. En bleef kijken.

Ze had hem gezien. Hij dronk zijn glas leeg, besloot dat het tijd was om een move te maken en raapte zijn moed bijeen. Hij stapte op haar af, nam haar vast en begeleidde haar naar buiten. Ze had geen tijd meer om haar jas te nemen, maar gelukkig waren de meteorologische omstandigheden haar gunstig gezind. Eenmaal buiten liet hij haar niet los, maar keek hij haar aan. De blik in zijn ogen veranderde en hij viel haar aan met zijn lippen en een passie die ze nooit eerder voelde. Een passie die ze maar al te graag deelde.

Toen ze zich wat later van elkaar konden lostrekken, onder luid applaus en gejoel van het gezelschap buiten, staarden ze wat onwennig naar elkaar. Uiteindelijk doorbrak ze de stilte met: "Dus... Wat nu?" Hij leek even te denken, glimlachte en trok haar terug in zijn armen. Once again vonden hun lippen elkaar, gevormd in een glimlach die er nog wel even zou blijven. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!