zondag 21 april 2013

Identiteit

Vorige maandag was het niet zomaar een Schampervergadering. Nee. Er was namelijk een heuse photoshoot voor alle redacteurs. Oh boy. Gelukkig was de fotograaf niet iemand die je zomaar liet begaan, hij gaf je wel degelijk tips. Een kwartslag draaien, naar de camera kijken, je voorhoofd naar voren steken (voelt net zo raar als het klinkt, maar het werkt wel!), ene schouder naar beneden, andere schouder naar omhoog en ondertussen blijven lachen en proberen niet in de lach te schieten. Het leven van een model lijkt me ook niet altijd even gemakkelijk.

Maar nu ik dus een mooie foto van mezelf heb (en degene die ik gekozen heb is écht wel mooi), kwam een vraag naar boven. Op mijn blog (hier, dus) heb ik altijd geprobeerd om niet té veel details van mezelf vrij te geven, zoals mijn echte naam en hoe ik eruit zie, om gevaarlijke stalkers niet op ideeën te brengen. Want vroeger zag iedereen het internet nog als een grote bedreiging waardoor iedereen je zomaar kon opsporen en vermoorden. (Ja, misschien kijk ik te veel tv-series.) Maar er zat (zit) wel iets in. 

Ondertussen weet ik echter van alle blogsters die ik volg (op een of twee na, misschien) hoe ze eruit zien. Dat zet me natuurlijk aan het denken: moet ik mezelf ook meer blootgeven of toch maar zo beschermend mogelijk blijven. Want alles wat op het internet gezegd wordt, can and maybe will be used against you

Stof om over na te denken, maar ondertussen krijgen jullie al een foto van mijn achterkant, die er toch ook niet slecht uit ziet. 

In de mooie Jardin Majorelle in Marrakech! 

2 opmerkingen:

 1. hahaha :D
  aangezien ik al altijd weet wie je bent, heb ik nu nog niet geprobeerd je identiteit te achterhalen... Maar kunnen we dat al niet door al je verwijzingen naar Dilemma enzo? :p denk dat je wel es verwezen hebt naar een artikel dat afkomstig zou zijn van jou?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is zo, maar ik ga ervan uit dat mogelijke stalkers nog niet zo ver zullen gaan ^^

   Verwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!