zaterdag 22 december 2012

[14u26] Dus. Er zit op dit moment een muis op mijn kot en het enige wat ik kan denken, naast "OHMYFUCKINGGOD-ERZITEENMUISOPMIJNKOT!" is dat ik mijn schoenen moet zien te redden. De muis zit namelijk tussen mijn schoenen. Voor zover ik kan zien, tenminste, want no way in hell dat ik van mijn stoel af kom. Mijn deur staat wel open, als niet zo subtiele hint voor de muis.

[15u18] Hoera! De muis liep nietsvermoedend op de gang en BAM, ik sloeg de deur dicht. Ik hoop dat al m'n schoenen het overleefd hebben, maar ik durf nog steeds niet gaan kijken. Misschien had ik toch wel liever spinnen gehad (hout vasthouden!)... Maar er is hulp op weg!

[16u02] De hulp is nog steeds onderweg.

[16u08] De hulp is gearriveerd en verzekert me ervan dat mijn kot nu muisvrij is. Helemaal ervan overtuigd ben ik precies toch niet. Dat wordt leuk, vannacht...

[5u14] Na een kleine drie uur slaap word ik wakker, vooral om te checken of al mijn tenen er nog aan hangen. Mijn lichtje brandt nog, ook een goed teken. Minder goed is het geknabbel dat ik hoor (denk te horen). Great.

2 opmerkingen:

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!