zaterdag 10 november 2012

Books... Books everywhere!

Wat je meestal voorhebt als je naar de Boekenbeurs gaat. Zoals ik vandaag deed. Hoera! We vertrokken al om 9u 's ochtends - wat extra pijnlijk is als het de avond ervoor Boombal is en je maar laat in slaap viel. Ik spreek uit recent opgedane ervaring. Het voordeel was dan weer wel dat we een supergoede gratis parkeerplaats hadden en er in het begin weinig volk was. Hoera!


Mijn persoonlijke opbrengst is wat magertjes: Cosmopolis van Don DeLillo, omdat dat boek aan bod kwam in Literatuur & maatschappij en het wel interessant leek (Robert Pattinson op de cover kan natuurlijk ook geen kwaad) en The other side of the story van Marian Keys, omdat ik van haar onlangs This charming man las en dat toch wel een heel mooi boek vond. Hoera! 

En, als kers op de taart, als het ware, ontdekten we dat niemand minder dan Lieven Scheire kwam signeren. Die toevallig een boek over fysica uit had. Iets waar mijn broer blijkbaar in ge├»nteresseerd is. En dus sta ik nu op de foto met de Lieven Scheire. Hoera! 

2 opmerkingen:

  1. Oooh de Boekenbeurs! Altijd fijn, ik vind het alleen zo jammer dat de toegangsprijs zo duur is. En dan altijd die drukte trotseren (vroeg opstaan in 't weekend, niks voor mij!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 't Is inderdaad niet goedkoop, dus gratis tickets van papa's werk waren mooi meegenomen! En voor boeken heb ik vroeg opstaan wel over - zeker als ik er dan een foto met Lieven Scheire bij krijg ;-)

      Verwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!