vrijdag 7 september 2012

Mijn kot

Afgelopen zaterdag was het zover: dan mocht ik eindelijk mijn kot binnen, met de sleutel die ik een paar dagen ervoor (met de post, nou vraag ik je) heb gekregen. Zaterdag werd er dus meteen een familie-uitstapje gepland naar mijn kot. Eenmaal aangekomen zag ik het meteen zitten, ondanks het feit dat de muren blauw zijn.* Zaterdagnamiddag ben ik dan alles gaan opmeten op mijn kot, zodat we woensdag zonder problemen naar Ikea konden om mijn kot te vullen. En vandaag ben ik dan het meeste gaan uitpakken en wegsteken, zodat mijn kot beetje bij beetje een thuis wordt. Ik kijk al uit naar het komende academiejaar - als ik natuurlijk kan beslissen welke vakken ik wil volgen.

Aanschouw! En nee, het is dus nog niet af.


*Blauw is namelijk niet mijn favoriete kleur, of een van. Gelukkig is het nog mooi blauw, een deel lichtblauw en een deel helder- (of fel)blauw. Past perfect in mijn kleurenschema!

3 opmerkingen:

 1. Wauw, ik vind het wel mooi hoor! Wat ga je studeren? Ik dacht dat je taal- en letterkunde deed, moet je dan kiezen welke vakken je wil opnemen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel, ik moet kiezen welke vakken ik opneem omdat ik een schakeljaar doe (tussen lerarenopleiding & master Nederlands), dus nu is het een kwestie van plannen welke vakken van de master ik dit jaar al kan opnemen met de resterende vakken van het schakeljaar. En vooral kiezen welke vakken ik wil doen, wat het extra moeilijk maakt :)

   Verwijderen
  2. En dankje (dat je het mooi vindt)! :)

   Verwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!