donderdag 2 augustus 2012

Swap - Plutomeisje

Toen ik vanmiddag een (broodnodige) pauze nam van al dat blokwerk, lag er een leuke verrassing op mij te wachten. Een envelop vol met leuke spulletjes van Plutomeisje! (Ja, onze postbode komt hier maar laat. Verbaast me niet zo veel, gezien hij elke ochtend een praatje slaat met de bakker. Wie weet wat hij nog allemaal uitspookt op zijn ronde!) En ik zou mijn vriendelijke zelve niet zijn, mocht ik jullie niet laten delen in de vreugde die uit de envelop kwam. Aanschouw! 
In de envelop zaten:
  1. een briefje en een recept voor ricottataart - ik ben eens benieuwd hoe dat smaakt, zo'n ricottataart. Naar ricotta, allicht.
  2. een DIY 3D uil - benieuwd op welke manier ik die ga verpesten!
  3. een leuke bloemenbroche - nu moet ik nog iets zoeken waar ik die kan opspelden, zoals Julien.
  4. een inspiration file vol met mooiigheden dus - waarvan ik deze toch ├ęcht wel de leukste vind.
  5. twee mini-magazines, eentje over Amsterdam en eentje over Kopenhagen - en ja, nu wil ik naar Amsterdam. En Kopenhagen.
  6. een envelopje met een veer op en kaartjes in - ik vermoed dat Plutomeisje die verzameld heeft op haar trip naar het noorden.
  7. studentikoze benodigdheden (een gom en chocolade, need I say more?) - ik ben er wel nog niet helemaal uit waarvoor het hartje dient. Wordt het een zakje als ik er iets instop en de bovenkant ook dicht stik?
  8. een superkeicoole papieren strik - de max.
Dankjewel, dus, Plutomeisje en alvast veel succes met je examens!

[Wie ongelooflijk geïnteresseerd is en wil weten wat ik heb opgestuurd, kan dat hier lezen.]

1 opmerking:

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!