woensdag 11 juli 2012

In a moment

Ze zag hem op het moment dat hij haar ook zag. In dat moment, door die blik, wist ze het. Dit was de man van haar leven. Ze zag hun leven samen uitgesponnen voor haar: hoe ze samen een stabiele relatie wisten op te bouwen, hoe ze samen gingen wonen, hoe ze zouden trouwen en hun liefde richten op kinderen. Hoe ze elkaar elke dag een beetje liever zagen. Hoe ze zich geen leven meer zonder elkaar konden voorstellen. Hoe ze elkaar door en door kenden en nooit genoeg kregen van elkaar. Vanaf dat moment wist ze dat ze alles op alles moest zetten om hem te overtuigen van wat zij al wist. 

De rest van de avond leerden ze elkaar kennen, door te lachen, door te praten, door te dansen. Het was een zalige avond en ze wilde dat hij nooit zou eindigen. Toen hij voorstelde om nog een nachtelijke wandeling te maken, kon ze niet anders dan 'ja' zeggen. Ze liepen rond in de stad, praatten en lachten verder, en toen het toch echt wel tijd werd om afscheid te nemen, kwam er die eerste magische kus. Hun lippen raakten elkaar en de tijd leek stil te staan. Zij wisten het, iedereen wist het: deze twee zijn voor mekaar gemaakt. Reluctantly lieten ze elkaar los, met de belofte om elkaar over een paar uur terug te zien. 

Ze wisten het toen nog niet, maar de belofte zou nooit waargemaakt kunnen worden.

Terwijl zij rechtstreeks naar huis ging om de gebeurtenissen van de avond nog eens te beleven, zodat ze er nog eens van kon genieten, besloot hij om nog een wandeling te maken. Even later barstte er een onweer los zoals hij nog nooit had meegemaakt, maar het was warm genoeg en hij vond het niet erg om nat te worden. Hij dacht terug aan de gebeurtenissen van die avond en hoe graag hij haar terug in zijn armen wou nemen om haar nooit meer los te laten. Zijn laatste gedachte was de herinnering aan haar lippen, hoe zacht ze waren. Toen ging het licht uit.

Hij was geraakt door de bliksem. Na een paar dagen wachten naast haar gsm en altijd blijven hopen dat hij toch nog zou bellen, bij voorkeur met een geweldige uitleg voor de vertraging, gaf ze de hoop op en ging ze verder met haar leven. Toch bleef ze aan hem en die zalige nacht denken. She'd never know the truth.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!