donderdag 5 juli 2012

(addendum)

Onlangs had ik het hier over liefde, en hoe je in deze moderne tijden aan een lief moet geraken. Ik had het daarin ook over een lief die zeer gelukkig is met haar lief (de vampier), ook al kende ze hem niet (amper) voor die eerste kus. Tijdens een gesprek met haar - bij een lekkere biefstuk van Cest f'ou - gaf ze mij haar theorie. Die theorie werd bevestigd door de stukgelopen relaties van mezelf en Anoniem (niet onze relatie samen, dus, om alle verwarring te vermijden). 


Haar theorie stelt dat je, alvorens er van flirten sprake mag zijn, je elkaar al gespot moet hebben en daarbij gedacht van "Tiens, die heeft wel iets" - en dat was bij haar en de vampier duidelijk het geval. Ze zei me toen ook dat hij haar had gezegd dat hij al van plan was om meer op fuiven op te duiken waar zij ook aanwezig zou (moeten) zijn. Hoe romantisch, en zo. 
Het belangrijkste is nu natuurlijk om voor jezelf te weten of je hem (of haar) leuk, interessant, knap ... vond en daardoor tegen hem begon te praten, of dat je hem (of haar) leuk, interessant, knap ... vond, omdat hij (of zij) tegen jou begon te praten en je nu eenmaal een aandachtsjunkie bent. Moeilijke dingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!