vrijdag 25 mei 2012

Wishlist

Om tijdens de examens opgefleurd te raken, moet je doorgaans niet ver zoeken. En omdat ik enorm begaan ben met het welzijn van mijn lezers, hier een top vijf van dingen uit mijn Wanted list op Pinterest. Volge wie mij volgen wil, en in tussentijd kan u hier uw hartje ophalen.


Zulke laarzen heb ik veel gezien deze winter maar jammer genoeg niet gekocht... Ik ben fan van laarzen, die kan je met het afgelopen miezerige weer ook langer dragen dan pumps of dergelijke, dus misschien (hopelijk) komt het er nog van!
(bron)


Schattige oorbellen zijn altijd welkom! En misschien is het wel iets voor Elisse...
(bron)


Doorgaans ben ik niet zo'n  fan van maxi dresses (lange kleedjes, dus), maar voor dit exemplaar wil ik wel een uitzondering maken!
(bron)


De kettingen van FleurFatale vind ik voor het overgrote deel heel erg mooi, maar jammer genoeg ook prijzig. Maar 16 januari is het mijn verjaardag, liefste lezers! *subtiele hint*
(bron)


Satchels zijn ook hip tegenwoordig, maar ik heb mezelf voorgenomen voorlopig geen nieuwe handtas meer te kopen. Kwestie van zelfdiscipline. Maar als ik weer een nieuwe mag kopen van mezelf, zijn deze zeker in de running!
(bron, met dank aan Plutomeisje)

2 opmerkingen:

  1. Wauw allemaal superleuke spulletjes! Kelim boots zijn echt ne geweldige aankoop, ze zijn wel wat prijzig maar ge gaat u dat zeker niet beklagen! Die oorbelletjes!!! Moet... Hebben!!!

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!