vrijdag 18 mei 2012

Dark Shadows

Een film van Tim Burton met Johnny Depp en Michelle Pfeiffer kan niet anders dan goed zijn, zegt u? Wel, u heeft gelijk. Maar voor wie een handvol bekende namen niet afdoende zijn, Dark Shadows is best wel een leuke blokpauze. De film is grappig en hier en daar best eng. Zuslief lachte me daarmee wel uit, dus dat kan ook geheel aan mij liggen. Mijn punt blijft hetzelfde: als je dezer dagen naar de cinema gaat en je twijfelt, ga dan gewoon naar Dark Shadows kijken. Dan heb je een excuus als je erna verslaafd bent aan de tv-serie waarop de film gebaseerd is.

2 opmerkingen:

  1. Ik vond hem eigenlijk niet zo, had er meer van verwacht. Vond het verhaal een beetje té, sommige personages hadden helemaal geen achtergrondverhaal, en sommige dan weer een iets te uitgebreid. Mmmh nee hij kon mij niet zo bekoren, spijtig genoeg. (Gelukkig is ne film met den Johnny nooit slecht he ;-) )

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat ik wel een beetje raar vond, is dat die psychologe zomaar wordt vermoord en dat er verder amper nog iets mee gedaan wordt... Jammer, 'k vond haar wel leuk ook!

      Verwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!