donderdag 5 april 2012

Een dag in... Antwerpen

Vandaag besloot ik eens een dag niet te wijden aan studeren - moet af en toe ook - en zuslief te vergezellen op haar tocht door Antwerpen. Ze moest namelijk een aantal foto's trekken/nemen voor school en aangezien ik de volgens Antwerpenaren leukste stad ooit tegenwoordig ongeveer als m'n broekzak ken (tussen het Centraal Station en de Schelde, dus in de buurt van de Meir, that is), ben ik maar meegegaan om dat arme schaap te gidsen. Na een drietal uur waren alle foto's genomen en hadden we dus nog ruim de tijd om te shoppen. Yay! 

Gezien ik nu toch al een respectabele periode 21 ben, leek het ons maar gepast om Forever 21 eens te verkennen. En wauw. Drie verdiepingen vol met kleren kleren kleren en op de bovenverdieping ook nog juwelen juwelen en schoenen. Niet normaal! Met zoveel kleren om uit te kiezen, konden we niet anders dan wat leuks vinden, en dat hebben we dus ook gedaan. Mijn kleerkast wordt langzamerhand weer te klein, maar voor dit en dit kleedje had ik dat wel over. 
Daarna zijn we nog naar Urban Outfitters geweest, waar de kleren eigenlijk bijzaak zijn: zoveel leuke accessoires! Als iemand ooit niet weet wat mij te geven voor mijn verjaardag of dergelijke, een cadeaubon van die winkel zou wel opgeraken. Leuke boeken, grappige spulletjes, mooie fotokaders en experimentele fototoestellen, you name it... Bijna zou ik nog denken dat Antwerpen een leuke stad is! *vette knipoog*

De juwelenafdeling in Forever 21... Te veel om alles deftig te kunnen zien!

2 opmerkingen:

  1. Leuke kleedjes, en inderdaad, de Urban Outfitters, daar zou ik hele maandlonen kunnen aan spenderen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die kleeeeeeeeeeeeeeeeedjes!! :D ik kom ze stelen uit u kast vannacht.

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!