maandag 12 maart 2012

[wijvenweek] Onderhoudswerken

Voor de nobele onbekende die vandaag per ongeluk op mijn blog terechtkomt: u heeft geluk, want deze week (vanaf vandaag, dus) is het Wijvenweek in blogland! Dat wil zeggen dat alle zogenaamde wijvenblogs (of ventenblogs met een vrouwelijk kantje) deze week over typische wijvenonderwerpen bloggen. Om de week niet te diepzinnig te starten, gaat het vandaag over schoonheid. Meer bepaald: hoe wij, vrouwen (of althans ik) onze natuurlijke schoonheid er op z'n best laten uitzien.

Wanneer ik 's ochtends uit bed rol - doorgaans met het juiste been - is dat meestal op een ongelooflijk elegante manier, om evenwicht te brengen met mijn ontplofte coupe. Meestal staat m'n haar alle kanten uit, maar zakt dat tijdens het ontbijt naar aanvaardbare hoogtes, zodat zelfs de hoogste toppen makkelijk bedwingbaar zijn. Met een speldje.

Naast dat speldje, dat ervoor zorgt dat mijn haar redelijk deftig voor de dag komt (zelfs op bad hair days), heb ik niet zoveel hulpmiddelen nodig. Of dat aan mijn gebrek aan interesse voor hulpmiddelen ligt (een geluk dat het lief toch geen fan is van mascara en dergelijke), of eerder aan mijn sprankelende uiterlijk, geen idee. Nivea soft is mijn vaste partner 's ochtends, samen met deo Fa. En tussendoor spreek ik ook af met Nivea bodylotion, want mijn benen zien er niet vanzelf zo fantastisch uit. En nadat m'n lippen Labellozacht zijn (meestal met de klassieker aardbei), ben ik klaar om de deur uit te gaan en mijn zorgzame voorbereidingen om zeep te helpen met een fietstocht en De Berg.

Als iemand nog Die Ene Fantastische Tip om er werkelijk keigoed uit te zien heeft, mag hij/zij die hier altijd posten. Het moet natuurlijk wel een haalbare tip zijn, dus laat die beautyslaapjes maar achterwege. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!