maandag 13 februari 2012

Yes!

Ik was net de lijst met de winnaars van de Grammy's aan het bekijken (proficiat aan Adele, trouwens, maar zo'n verrassing was het nu ook weer niet) en toen ik daarna blog-updates aan het checken was, bleek dat ik ook een award heb gewonnen. Ik ben nog steeds een beetje in shock, mede omdat ik niet dacht dat ik lezers had buiten die paar vriendinnen en het lief. Zulke verrassingen zijn natuurlijk altijd leuk! 


Ik kreeg de Liebster Blog-award van Plutomeisje, waarvoor dank! Naast degene bedanken van wie ik de award kreeg, moet ik ook nog de award doorgeven aan vijf andere, kleine blogs. Gezien ik slechts een handvol blogs lees, kan dat niet zo'n moeilijke opdracht zijn. Winnaressen (want veel mannelijke bloggers heb ik nog niet ontdekt) van dienst zijn:
En daar stopt het lijstje al. Aan de ene kant moet ik dringend meer blogs beginnen lezen, aan de andere kant is dat misschien niet zo'n goed idee omdat mijn ochtendlijke check-de-pc-routine nu al lang genoeg duurt. 
FYI, A beautiful mess lees ik (zoals miljoenen anderen) ook, maar de regels zeggen dat de blog maximaal 200 volgers mag hebben. Van bovenstaande blogs heb ik er geen idee van hoeveel volgers ze hebben, maar van A beautiful mess ben ik vrij zeker dat het meer dan 200 is. Toch stiekem een beetje Liebster Award voor Elsie en haar vriendinnen!

Als u mij nu wil excuseren, ik ga even verder genieten van mijn "ik heb iets gewonnen!"-roes. 

3 opmerkingen:

  1. Haha ja ik denk dat de halve wereld Elsie haar blog leest, dus dat aantal volgers zal iets hoger liggen. Toffe blog trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Right back at your blog, trouwens... 'k Denk dat je zonet op m'n leeslijst bent terechtgekomen ;-)

      Verwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!