vrijdag 1 juli 2011

Leaf of absence

Dit weekend, het eerste weekend van juli en daardoor dus ook het eerste officiële weekend van de zomervakantie, zijn er een aantal festivals. Naast Rock Werchter, waarvan heel veel mensen ondertussen aan het genieten zijn, zijn er ook nog Na Fir Bolg en Gooikoorts, twee folkfestivals waarvan de organisatoren duidelijk minder willen verdienen aangezien die al voor de (minstens) tweede keer in 't zelfde weekend vallen. De sukkels.

Aangezien ik niet kon kiezen tussen beide bovenvernoemde folkfestivals en ik ook wel een tent nodig had, hebben we dit crazy plan bedacht: vanavond Na Fir Bolg (met Boombal Deluxe!) en de rest van het weekend Gooikoorts (met o.a. Bogus). En vanavond rijden we van Vorselaar naar Gooik, naar de al opgezette tent.
Ehen, met een beetje geluk komt mijn knappe Amsterdammer naar (een van) beide folkfestivals, zodat we kunnen verdergaan waar we vorig jaar helaas niet gestopt zijn.

Mijn 30 day Song Challenge krijgt dus ook even geen nieuwe hits meer, maar dat wordt maandag ruimschoots ingehaald. See ya!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!