zaterdag 5 maart 2011

Hier zit ik dan, met een halfdode pink (net de kant van de 'a', vreselijk vervelend), nog na te genieten van Boombal gisterenavond en de shoppingspree vanmiddag. Maar langer geleden en ook leuk: de 100 dagen-show.

Het concept was duidelijk: aan de hand van een gezellige tv-avond met de nieuwe adjunct-directeur en vrouwlief het wanbeleid op de school aanhalen. Hoogtepunten van de avond: de Brusselse leraar die op de tonen van Alors on danse zong van "Ik spreek toch Vlaams"; diezelfde leraar die met een goudvis en op de tonen van een Parijse wals op 't gemakje een Top Gear-wedstrijd won, een dansje op het welbekende Fame dat strikt vrouwelijk begon maar gemengd eindigde en een kippenvelmoment met rock-'n-rollnummers gebracht door een nobele onbekende zesdejaar met een stem van hier tot heel erg ver. Prachtig!


Boombal dan, met de vaste waarden Peut-être Demain en de vrij nieuwe groep Ambrazar. De vaste sexy gitarist van PêD zit momenteel in het buitenland op Erasmus en werd vervangen door een waarlijk sexy en knappe nieuwe gitarist: een kruising tussen een jonge Antonio Banderas met de onschuld van Heath Ledger. De kerel kon naast gitaar spelen ook nog een deuntje zingen, een echte vangst.
Ambrazar, waarvan de gemiddelde leeftijd rond 17 ligt (met uitschieters van - wordt toch vermoed - 14 en 25), maar met een best knappe leader en jonge violisten die duidelijk al héél lang viool spelen: wat een kunst. Mooie liedjes, maar telkens verrassend kort.
Als laatste een jam waar de oude folknummers weer uit de doos gehaald werden en waarop door onderstaande nog lustig werd gedanst. Yes!


Het winkeluitstapje als laatste, met een stop in de H&M voor kleine zus en een stop in Springfield voor mezelf. Het spreekt voor zich dat de stop in Springfield een goeie zaak was voor mijn kleerkast, want oh zo schattige kleertjes!

P_998512368f
P_795553716f
P_856543099f
En dan nog een reuzeschattig giletje dat 'k helaas niet terugvind op de site. Maar schattig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!