maandag 18 oktober 2010

yes!

Even relaxen na een druk weekend zit er helaas niet in! Zaterdagavond was het eindelijk zo ver: Boombal werd 10 jaar! Het bijhorende verjaardagsfeestje was fantastisch, warm & druk, maar ondersteund door de goeie dansers en supermuzikanten (Parasol, Naragonia, Embrio, Variomatic & guests en Accordzéam). De jam was net iets te laat voor mij, ik was nu maar thuis om half 3 voor een trein van 11u05 de volgende dag. Die volgende dag gingen we namelijk naar Antwerpen!
Daar vond een tof leuk klein marktje plaats met onder andere de oorbellen van Create, die ware pareltjes voor het oog zijn! Ook in Antwerpen was toen de Flair Shopping Day, waar we - naar jaarlijkse traditie - ook even binnensprongen (en een schattig rokje kochten). Op de trein naar huis bijna in slaap gevallen en 's avonds wel degelijk vroeg in bed gekropen, maar het was een heel leuk weekend!
Dan vandaag de langverwachte maandag 18 oktober, met op de agenda: preselectie van De Premiejagers! Nadat we bijna verdwaald waren tussen de auto en het gebouw (in Schaarbeek kennen ze blijkbaar geen parkings, maar wel blauwe schijven waar je blijkbaar 2u mag blijven staan) kwamen we toch aan op de place to be. Hier kregen we een aantal vragen en premies voorgeschoteld (elk apart, weliswaar) en een kort interview (samen voor de camera). Het was best spannend! Nog spannender was de zoektocht naar de auto, maar uiteindelijk toch thuisgeraakt (met amper file!). Yes!

(Ondertussen heb ik ook stiekem een "voorlopige" stageplaats voor mijn eerste stage en hoera! 't is de school die ik wou!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!