dinsdag 28 september 2010

overwelmd

Wow, was dat de eerste echte schooldag die daar voorbij vloog?

*zoef*

Even rust. Vandaag de eerste zes uurtjes van m'n laatste jaar bachelor (woehoew!) gehad. Amai, het was overweldigend! Eerst twee uur beeldtaal: dit en dit en dit en dit moeten jullie doen, dit gebeurt er volgende week en we gaan er meteen invliegen met twee hoofdstukken!
Eerste twee uur literatuurgeschiedenis: dit en dit en dit zien we dit jaar, hier en hier moeten jullie een taak maken, jullie moet daarheen (een theater), daarheen (een ander, zelfgekozen theater) en liefst ook nog daarheen (de Elsschotwandeling in Antwerpen). Ondertussen ook dit en dit en dit lezen en daarmee dan dat en dat en dat doen. En dan doen we ook nog dat en dat, maar dat komt later nog aan bod.
Eerste vier (maar stiekem twee) (niet stiekem van mij - uiteraard - maar van de lector) uur praktijk 2. Hallo, kennen wij elkaar niet van zien zo'n beetje? Ja? Ah, oef! Toch iemand die ik ken! Voor dit vak hebben jullie vier lessen (yes!), een themadag (boe!), een mondeling examen, mét schriftelijk deel (uh-oh...) en een groepswerk op de helft van de punten (algemene dramatische zucht). De groepjes zullen ongeveer 8 man tellen (slik), maar je mag wel zelf kiezen (handig als je amper iemand kent). Groepje gevormd, secretaris (onderstaande) en voorzitter aangeduid en oh! Nog een prettige namiddag en tot volgende week!

En alsof dat nog allemaal niet erg genoeg is, heb ik nog een tijddoorbrenger ontdekt... Gisterenavond was de Vlaamse première van True Blood en ik, als vampieren- en romantieklover, wou dus zeker de eerste keer kijken. Ondertussen staat de rest van seizoen 1 ook al netjes in een mapje op m'n laptop... Dit worden drukke tijden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!