zaterdag 25 oktober 2014

(hartje) #6

Het is hier weer al even wat stiller, dus snel een berichtje dat ik nog altijd leef en geen echte aanrijding met de trein heb meegemaakt. Het is hier gewoon -- what else is new? -- razend druk: ik werk nog steeds deeltijds bij Humo, ben tussendoor op zoek naar meer (deeltijds) werk, verhuis volgende week (!) én ben bezig aan (momenteel) twee artikels, waarvan één groot dat hopelijk mogelijk binnenkort in Humo gepubliceerd wordt. Say what?! Maar daarover later meer als het effectief zo ver is. Hopelijk heb ik het nu niet gejinxt. Anyway, hier een paar leuke dingen die ik de afgelopen weken (maanden) verzamelde.

Om te beginnen de prachtigmooie clip van Ed Sheeran voor 'Thinking Out Loud'. Er is trouwens ook een behind-the-scenesfilmpje!


De boeiende blog van een 21-jarige blonde deerne die random mensen vraag om haar whatever te teachen. Onder andere iets met hamburgers.

Een hele voorraad aan bureaublad- & smartphoneachtergronden waar ik helemaal van geïnspireerd raakte (en er ook een paar heb uitgeprobeerd, om uiteindelijk hiermee te eindigen).

Prachtige foto's van Californië, die me alleen maar meer doen terugverlangen.

Quotes uit 'You've Got Mail' in een Tindergesprek? Het kan!

En tot slot een dansende cactus, om ook hier mijn cactusobsessie in te verwerken. (En om te vieren dat ik eindelijk een YouTube-filmpje breder kan zetten. Applaus!)

2 opmerkingen:

  1. Hahaha die gif is hilarisch! oh oh oh, zo leuk dat er misschien een stuk van je gepubliceerd gaat worden in Humo! Ben benieuwd en ik duim!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dansende cactussen zijn awesome. En merci, I'll keep you posted! :)

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!