zaterdag 21 december 2013

More big news!

Palm Springs
(bron)
Degene onder jullie die me ook op Facebook hebben, hadden het wellicht al gemerkt: mijn reis naar de US of A komt eraan! Daarmee bedoel ik dat de tickets geboekt zijn en we 2 juli (nog een halfjaar, dus) opstijgen richting Los Angeles, voor vier weken dolle pret, veel palmbomen, meer zon en lange autoritten. Needless to say dat we er alle drie (= ik en twee Filologicavriendinnen) keihard naar uitkijken, 'California' van Phantom Planet al vanbuiten kennen (het blijft toch het beste Californië-liedje van deze lijst) en opgewonden in onze handen beginnen te klappen bij de gedachte dat het er eindelijk van gaat komen. 

California, here we finally come!

En omdat ik bovenstaand liedje nog vaak genoeg zal gebruiken, deze keer een ander. Geen over Californië, maar wel een mooi.


Wie meer informatie wil: don't worry, in de komende maanden zal ik jullie wel overladen met alle leuke dingen die er te doen zijn in CA en alle mogelijke routes. Yay!

5 opmerkingen:

 1. Wauw moet wel zalig zijn zo op reis gaan met vriendinnen! Super dat jullie hebben geboekt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh zo fijn! Ik hoop ook nog steeds op een trip langs de Amerikaanse Westkust. Of nog eens New York...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah zalig, dat wordt een fantastische reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaloers! haha, je gaat je goed amuseren!

  Mijn themalied is the best i ever had!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. seg jij daar, dat wil dus zeggen dat je me in de steek laat tijdens de Gentse feesten... Net nu ik plan om nog es in 't land te zijn! Is 't revenge ofwa??

  BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!