maandag 17 juni 2013

(5)

Omdat het niet al studeren kan zijn wat de klok slaat, volgt hier nog een korte update van de photo challenge! Sommige dagen gaat het gemakkelijker dan andere, maar doorgaans ben ik best tevreden met de foto's. Hopen dat het de tweede helft van de maand ook zo blijft, natuurlijk!

14 - black & white

15 - playing with shadow

16 - flowers

17 - in motion

7 opmerkingen:

 1. Haha je in motion had hetzelfde idee als het mijne, helaas wou mijn vogel niet vliegen zoals ik het wou! dus zijn ze beetje mislukt! :) :) super leuke foto's!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik wil dolgraag de wereld zien, maar Engelstalige landen hebben altijd een voorkeur gehad! Ik wil België als thuis houden.. Maar de Usa is zo verleidelijk... Ik heb niet veel tijd om te wachten op een vogel.. nog één examen te gaan en al mijn examens vielen achter elkaar! wat studeer jij eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ben je er al geweest? :) ik nog niet dus! ik heb wel penpals en veel dingen uit the USA! :) ik ga proberen volgend jaar of mijn buitenlandse stage afhankelijk van wat ik ga doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De schaduw is mijn favoriet en de motion :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super! ik wil ook gaan! .. Hopelijk snel :) tis een land waar veel mensen een passie voor hebben! :) ben benieuwd naar meer van je blog updates!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je "in motion" heel goed gedaan! Zag die op de overzichtspagina bij Elisse en de foto sprong eruit. Origineel!

  BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!