dinsdag 22 januari 2013

Heat Wave

Jullie zouden het moeten weten: ik ben een sucker voor knappe, grappige mannen. Toevallig is Castle er zo eentje. Dat hij een van de hoofdpersonages in de gelijknamige serie is, is maar een detail. Imagine my excitement toen ik ontdekte dat de boeken die hij in de serie schrijft, effectief bestaan! Een beetje meta, maar wel leuk. En dus kreeg ik voor kerst de eerste drie in de reeks (die er voorlopig vier telt): Heat Wave, Naked Heat en Heat rises. Hoera!



Ik zou een hele bespreking kunnen geven, maar eigenlijk is dat niet nodig. De boeken lezen als een aflevering van Castle zelf, wat voor de fans van om het even welke misdaadserie altijd mooi meegenomen is. Het enige nadeel is dat je de hoofdpersonages van de serie te veel projecteert op die in de boeken. Castle zelf ontkent echter dat de personages op hen gebaseerd zijn. 

Dus. Als je fan bent van de serie, lezen. Als je een tussendoortje zoekt en houdt van een goed misdaadverhaal, lezen. En als je nog geen fan bent van de serie: lezen en fan worden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!