dinsdag 6 november 2012

Porno & bier

Nee, dit is geen mannenpost. Sorry to disappoint you, maar blijf gerust verder lezen!

Na de wekelijkse Schampervergadering besloot ik nog eens mee te gaan op café - mijn sociale leven wat up-to-date houden en zo. Ik heb weer veel bijgeleerd gisteren, moet ik zeggen. En ik ben er zeker van dat mijn kant-van-de-tafel-genoten (de coole kant, uiteraard) dat ook wel vinden. Tenzij ze het ondertussen weer allemaal vergeten zijn na een overdaad aan een of ander bier dat blijkbaar nogal straf ruikt - ik zou het niet weten, mijn neus zit verstopt.

Anyway, waarover ging dat gesprek dan wel, vraag je je af? Wel, nadat ze Anoniem bijna hadden aangevallen, besloten ze het deze keer subtieler aan te pakken en ons meisjes (vrouwen) gewoon te vragen hoe we op café versierd willen worden. We kwamen tot de conclusie dat van die flauwe openingszinnen (zoals "Deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen? Want je bent zo'n engel!) potentieel hebben om te werken, tenminste als de mannen ze niet serieus bedoelen. 

[Even een opmerking: zulke openingszinnen - op die eerste na, dan - werken dus niet. Ik vermoed bij geen enkel meisje/vrouw.]

Vervolgens ging het gesprek verder of het wel altijd de mannen zijn die op de vrouw moeten afstappen, aangevuld met allerlei anekdotes die ooit nog wel in een Schamper zullen belanden. In theorie natuurlijk niet - emancipatie en zo, maar in praktijk is het toch meestal zo. Hoewel volgens ervaringsdeskundigen vrouwen drie keer meer kans hebben op een schot in de roos als zij op de man afstappen dan omgekeerd. Ladies: dat moeten we uitproberen!

Waar het verder nog over ging, je wil het niet weten. Computerspelletjes, controversiële stellingen en het best wel romantische verhaal van hoe ze na lang wachten toch een koppel werden. En natuurlijk over de volgende Schamper, want die moeten even fantastisch worden als de huidige - die overigens hier te lezen is!

[Om toch maar eens reclame te maken voor een ander blad dan Dilemma. Die je trouwens dra hier kan lezen. Maar dat terzijde.]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!