zondag 15 april 2012

DIY: memories

Omdat mijn Pinterest-board met DIY's to try een beetje belachelijk vol aan het raken is zonder dat ik er ooit iets mee doe (behalve pinnen, dus) en omdat ik iets leuks wou doen met alle foto's en lieve berichtjes van de ex, besloot ik een soort van scrapbookje te maken. Om alles definitief af te sluiten en om iets te doen te hebben, naast het blokken, iets waarvoor geen scherm nodig is. En het is natuurlijk ook de ideale gelegenheid om mijn washi-tape uit te testen. 


Genoeg redenen dus en ondertussen ligt het mooi te blinken op mijn bureau, om straks in de kast bij de andere foto-albums te vliegen. Ik heb mijn inspiratie gehaald uit verschillende DIY's van A beautiful mess en heb ze gewoon samen gegooid:
 • deze, over hoe je zelf een schattig notitieboekje kan maken
 • deze, over allemaal foto's samen steken
 • en deze, over de hoogtepunten
Ja, ze lijken allemaal wat op elkaar. Maar ze hebben me allemaal samen inspiratie gegeven. Mijn excuses als je nu ook een dagelijkse portie van A beautiful mess nodig hebt, overigens. 
Dus ik heb eerst zo'n notitieboekje gemaakt (modebladen zijn toch nog ergens goed voor: genoeg mooie reclames om mee te werken!) en dan foto's afgewisseld met lieve berichtjes er chronologisch ingeplakt met washi-tape. En ik ben best blij met het eindresultaat! Nu kunnen die herinneringen samen met de andere gedachten in een kastje, waar ik ze niet meer onverwacht tegenkom. Hoop ik.


Ik werd wel geconfronteerd met het feit dat scharen en ik echt niet overeenkomen. En dat handig zijn en ik, bijvoorbeeld als er naald en draad aan te pas komt, ook niet zo'n passende combinatie is. Wat dat gaat opleveren als ik mijn eerste rokje probeer te maken, dat zien we dan wel weer...


**Voor de mensen die niet helemaal mee zijn met de laatste trends - of gewoon minder tijd besteden aan blogs lezen, DIY is de afkorting van Do It Yourself. Tegenwoordig vind je overal op het wereldwijde web DIY's en met een beetje geluk zit er af en toe eentje tussen waarvan je denkt: "Hé, dat zou ik ook kunnen!" of - voor de iets ambitieuzere mensen: "Hé, dat wil ik ook kunnen!". 

2 opmerkingen:

 1. Dat ziet er zo mooi uit! Ik ben ook al zo lang van plan zelf een fotoboekje te maken, maar het komt er maar niet van... Ik moet er snel werk van maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het begin is het moeilijkste, maar eens je de foto's erin kan plakken en zeker wanneer het af is, ga je er echt blij mee zijn :)
   Gaan met die banaan!

   Verwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!