vrijdag 2 december 2011

Blokblog #1

Het is zover. Het is december. 

Niet alleen wordt het nu verondersteld van écht winter te zijn (maar bij dit mooie zonnetje en droge weer hoor je mij niet klagen!), maar het zijn ook bijna *hele reeks lelijke woorden* examens. De stress kruipt langzaam langs mijn benen omhoog om zich in mijn hoofd te nestelen, in de vorm van een stemmetje dat onophoudelijk zegt: verlaat je sociale leven en begin met blokken! Gelukkig voor mijn sociale leven luister ik er (nog) niet naar.
Loop ik zo achter omdat het weer nog niet winters genoeg is en ik mezelf er niet van kan overtuigen dat het echt wel dringend tijd wordt? Loop ik zo achter omdat er gewoon te veel te beleven valt (allemaal de schuld van het lief, overigens) en ik de rest van de tijd te moe ben om iets te doen? Loop ik zo achter omdat ik onbewust diep vanbinnen denk "ik heb al een diploma, wat kan mij dit hier schelen?!"? Loop ik zo achter omdat ik gewoonweg te lui ben geworden (opnieuw: allemaal de schuld van het lief)? Joost mag het weten. Jammer voor mij ken ik geen Joost en zal ik het dus nooit weten. 

1 opmerking:

  1. Hey Pebblyn!

    Joost hier! Volgens mij vindt je het leven naast blokken gewoon even te mooi nog, maar ik wil je toch zeggen: even dat leven op een lager pitje, het blokleven wat harder aanzetten, en voor je het weet kan je het leukste deel weer vollenbak zetten... Bovenal: nog 4x zo'n inspanning en je hebt een extra diploma, en dan kan je doen wat je écht helemaal wilt. Dus komaan Pebblyn, you can do it!

    Groetjes
    Joost

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!