woensdag 13 juli 2011

Op de hoogte

U vraagt zich vast af wat ik allemaal heb gedaan nadat we naar de zee zijn geweest, behalve liedjes zoeken dan. Wel, best veel eigenlijk. Vooral veel gewinkeld (want ja, het zijn solden voor iets!), een Subwaybroodje gegeten (en het was lang geleden, dus het mocht wel eens), de Vlaamse feestdag gaan 'vieren' in Antwerpen op de muziek van The Folklof Orchestra, veel gedanst (en nog wel meer gedaan), gebeten door een heel vervelende mug en veel geslapen.

Morgen ga ik met Zwits op schoenenjacht in Aalst (ook danslaarzen verslijten, zo blijkt), vrijdag is er nog een (hopelijk gezellige) barbecue en vanaf zaterdag is het tien dagen feest. Het is namelijk het begin van de enige echte Gentse Feesten! (En dat heeft Antwerpen niet, nog een reden dat Gent beter is! *vette knipoog*)
Tien dagen feest, met veel Boombal (Intiem)s, met vuurwerk, maar bovenal ook met Yevgueni & Bart Peeters! Gelukkig niet samen of het podium zou ontploffen met het uiteraard uitzinnige publiek erbij. Omdat niet iedereen naar bovenstaande groepen moet gaan, zeg ik lekker niet waar en wanneer ze spelen. Dat moet u maar zelf uitzoeken! Maar liever niet, natuurlijk. Een mens wil ook wat ademruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!