donderdag 2 juni 2011

Ritselende bladeren, tsjilpende vogels, een auto die in de verte voorbijrijdt en occasioneel het geluid van spelende kinderen (in de verte): dat zijn de geluiden die ik wil horen als ik geniet van de zon en een goed boek. Niet de deurbel die mijn broer uittest (jaha, we hebben een werkende bel!). Niet het telefoongesprek dat een buur (luid) voert. Niet het rare geluidje dat me doet denken aan een dak dat automatisch opengaat, maar van de werf hiernaast komt.

Gelukkig voor mijn mentale gezondheid komt er bijna een einde aan de vreselijke kwelling. De kwelling dat je buiten de zon ziet schijnen, tsjilpende vogeltjes en ritselende bladeren hoort, maar dat je niet effectief naar buiten kan gaan om ervan te genieten. De kwelling die sinds kort "Geraakt door naakt - pornoficatie in de maatschappij" heet en zaterdagnamiddag normaalgezien wordt geprint. Bij dezen is iedereen zaterdagavond uitgenodigd voor het welkom terugfeestje van mijn sociale leven*.

Dacht jij ergens speciaals aan bij het lezen van de BAP-titel? Let me know! We zoeken namelijk nog steeds posteridee├źn!

* Hahahahaha, niet dus!

1 opmerking:

  1. een werkende bel :o je kon me dat zaterdag niet vertellen? ^^

    BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!