zaterdag 19 maart 2011

Vandaag

Opstaan met de zon die al keihard schijnt, waardoor je je ogen moet dichtknijpen zodat het lijkt alsof je met een gigantische kater uit je bed komt, is er iets mooiers dan dat? Er is nu veel nodig om mijn dag om zeep te helpen... De zon die schijnt, de vogeltjes die fluiten... Elke vezel in mijn lichaam snakt ernaar om gewoon in de (warme) zon te liggen, naar muziek te luisteren en te genieten van de zonnestralen die mijn huid verwarmen. Helaas is het nog niet warm genoeg om daaraan toe te geven, dus blijft het bij genieten achter glas.

Vandaag zijn we 19 maart, wat een aantal dingen betekent.
Ten eerste was het gisteren de laatste dag van het eerste deel van mijn stage... Na twee weken stage afscheid nemen of na vijf weken stage afscheid nemen, er is toch een groot verschil. Stiekem zal ik die kleintjes wel missen! Gelukkig heb ik van mijn eerstes een aandenkentje gekregen: een mooi zelfgemaakt kaartje!
Ten tweede betekent 19 maart dat het gisteren Boombal Intiem was, met de groepen Godak en Décibal en de solist Jeroen Geerinck. Het was de moeite! Ironie oh ironie ten spijt had dat BBI plaats op de school waar ik een paar uur eerder mijn stage afrondde. Misschien had ik er beter een tentje opgezet.
En ten slotte betekent de datum 19 maart dat ik vandaag exact een jaar single ben. En dat doet raar, écht raar. Een jaar vliegt voorbij, zelfs zonder lief. Maar nu de lente en bijhorende kriebels terug in de lucht hangen, mogen interessante mannelijkheden zich komen aanmelden.

Wat ik nog vergat, vandaag betekent nog iets! Het is namelijk de eerste echte Actiedag van Vredeseilanden (Evergem) vandaag! Voor de kindertjes is er allerlei leuks voorzien, met o.a. een kookworkshop en voor de oudertjes is er ook gepaste animatie voorzien in de vorm van een Vredeseilandencafé!

2 opmerkingen:

 1. Wohow, bedankt voor de vermelding ;-)

  en was het gisteren een jaar bij jou, dat wist ik niet...
  Met de lente begint het bij mij ook op te steken :o ik stel voor dat wanneer we naar het einde van de zomer nog steeds (happy?) single zijn, we in augustus (na mijn Oeganda-avonturen :p) actief op zoek gaan, wat zeg je daarvan? :-) Mogeljke actieterreinen: Neptunus (hoewel, onwaarschijnlijk dat we daar wat goeds tegenkomen? :p), Blaarmeersen, andere plaatsen in 't stad...

  Deal?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dude, actief op zoek gaan is écht geen goed plan! :D Maar wie weet wie we op de unief (voor mij dan) of in Kortrijk (voor jou dan) tegenkomen... Zomaar, onverwacht, plots!

  En echt anoniem is't niet eh :D

  BeantwoordenVerwijderen

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!